Матраци Magniflex

 

Матраци MagniflexMagniflex е световно известна италианска марка матраци. Предлага разнообразна гама от матраци за всеки вкус, допълваща с невероятна доза комфорт и стил.

Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, матраците Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология, матраците съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.

 

RELANO NEO – Модел матрак от серия CLASSICO – матраци Магнифлекс

RELANO NEO - Модел матрак от серия CLASSICO - матраци Магнифлекс РЕЛАНО БАМБО НЮ

RELANO NEO – Модел матрак от серия CLASSICO – матраци Магнифлекс

Ортопедичен (твърд) Матрак RELANO NEO се състои от:
– Elioform пяна е ядрото на матрака – предстставляваща ортопедична – поддържаща гръбнака и антибактериална среда, осигуряваща добрата вентилация във вътрешността на матрака през различните сезони.
– Текстил: със съдържание от едната страна на меки влакна за подсилване на комфорта.

Дебелина на матрака – 19 см.
Гаранция на матрака – 25 години.

 

ПОРЪЧАЙ

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПЪЛНАТА ПРОДУКТОВА ГАМА НА МАТРАЦИ MAGNIFLEX И ВСИЧКИ АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ ОТ www.magniflex.eu

Модел матрак от серия CLASSICO – матраци Магнифлекс МЕДИКЕР

Матрак MEDICARE BESTELLER се състои от:
– (Elioform Soft) Елиоформ Софт пяна е ядрото на този модел матрак, с отворени микроклетки, осигуряващи добрата вентилация във вътрешността на матрака. Притежава добри ортопедични и анатомични свойства.
– Мемори пяна (Memory Foam) – 2 см. слой в капитонираният калъф от едната страна. Мемори пяната е материал от най-високо качество, който следва извивките на тялото.
– Текстил от мека материя (Medicare), въздухопропусклива, с четиристранен цип. Антиакарна, Антибактериална и антиалергична обработка на калъфа на модела матрак.

Дебелина на матрака – 18 см.
Гаранция на матрака – 10 години.

 

ПОРЪЧАЙ

MAGNI – Модел матрак от серия CLASSICO – матраци Магнифлекс

Модел матрак от серия CLASSICO - матраци Магнифлекс МАГНИ

MAGNI – Модел матрак от серия CLASSICO – матраци Магнифлекс

Ортопедичен Матрак MAGNI се състои от:
– (Elioform) Елиоформ пяна е ядрото на този модел матрак. Ортопедична среда с отворени микроклетки, осигуряващи добрата вентилация във вътрешността на матрака.
– За допълнителен комфорт на тялото матрак Магни има 3 различни зони на опора.
– Текстил от мека материя, въздухопропусклива.
– Страничен борд на матрака – от мрежеста материя, за още по-добра циркулация на въздуха във вътрешността на матрака.

Дебелина на матрака – 18 см.
Гаранция на матрака – 25 години.

 

МАТРАК

• МАГНИ

МОДЕЛ СПРЯН ОТ ПРОИЗВОДСТВО! ИЗЧЕРПАНИ СКЛАДОВИ НАЛИЧНОСТИ! ПОДОБЕН ПРОДУКТ МАТРАК MAGNI GRANDE:

ПОРЪЧАЙ

MAGNI GRANDE  – Модел матрак от серия CLASSICO – матраци Магнифлекс

Модел матрак от серия CLASSICO - матраци Магнифлекс МАГНИ ГРАНДЕ

Ортопедичен (твърд) Матрак MAGNI GRANDE се състои от:
– (Elioform) Елиоформ пяна е ядрото на този модел матрак. Ортопедична и ергономична среда среда с отворени микроклетки, осигуряващи добра вентилация във вътршността. зключителна издържливост.
– За допълнителен комфорт на тялото матрак Магни Гранде има 2 см. мемори пяна в текстила, адаптираща тялото към меката повърхност на матрака .
– Текстил от мека материя, въздухопропусклива, антиакарна, антибактериална.
– Страничен борд на матрака – от мрежеста материя с флорентнски мотиви, за още по-добра циркулация на въздуха във вътрешността на матрака.

Дебелина на матрака – 23 см.
Гаранция на матрака – 25 години.

ПОРЪЧАЙ

NATURCOMFORT DELUXE – Модел матрак от серия PREMIO – матраци Магнифлекс

Модел матрак от серия PREMIO - матраци Магнифлекс НАТУРКОМФОРТ ДЕЛУКС

Матрак NATURCOMFORT DELUXE е произведен по екологична технология с грижа за опазване на околната среда и се състои от:
– (Eliosoft) Елиософт пяна и (Memory Foam) Мемори пяна (2см.)от всяка страна образуват ядрото на този модел матрак. С отворени микроклетки, осигуряващи добрата вентилация във вътрешността на матрака. Притежава добри ортопедични свойства. Антиакарна, антибактериална и антиалергична структура на матрака. Мемори пяната е материал от най-високо качество, който следва извивките на тялото.
– Еко дамаска от Lenpur текстил с втъкани дървесни влакна, придаващи характерните абсорбиращи свойства. Поддържа телесната температура на тялото при сън и почивка.

Дебелина на матрака – 30 см.
Гаранция на матрака – безсрочна.

ПОРЪЧАЙ

Модел матрак от серия PREMIO – матраци Магнифлекс АМАНТЕ

Модел матрак от серия PREMIO - матраци Магнифлекс АМАНТЕ

Анатомичен Матрак AMANTE се състои от:
– (Eliosoft) Елиософт пяна и (Memory Foam) Мемори пяна (5см.) образуват ядрото на този модел матрак. С отворени микроклетки, осигуряващи добрата вентилация във вътрешността на матрака. Антиакарна, антибактериална и антиалергична структура на матрака.
– Калъф  без катитониране, здрав, мек и удобен, с цип.

Дебелина на матрака – 20 см.
Гаранция на матрака – безсрочна.

ПОРЪЧАЙ

Модел матрак от серия PREMIO – матраци Магнифлекс ВЕРСАЙЛС

Модел матрак от серия PREMIO - матраци Магнифлекс ВЕРСАЙЛС

Матрак VERSAILLES се състои от:
– (Eliosoft) Елиософт пяна и (Memory Foam) Мемори пяна образуват ядрото на този модел матрак. С отворени микроклетки, осигуряващи добрата вентилация във вътрешността на матрака. Притежава добри анатомични и анти-стрес свойства. Антиакарна, антибактериална и антиалергична структура на матрака.
– Pierre Cardin – стилна дамаска.

Дебелина на матрака – 22 см.
Гаранция на матрака – безсрочна.

ПОРЪЧАЙ

COMFORT DUAL – модел матрак от серия PREMIO – матраци Магнифлекс

Модел матрак от серия PREMIO - матраци Магнифлекс КОМФОРТ ДУАЛ

Средно твърд матрак COMFORT DUAL, от двете страни с различни нива на усещане. Състои от:
– (Eliomorm) Елиоформ пяна от 17 см. и (Memory Foam) Мемори пяна (5 см.) образуват ядрото на този модел матрак. С отворени микроклетки, осигуряващи добрата вентилация във вътрешността на матрака. Антиакарна, антибактериална и антиалергична структура на матрака.
– Релефен калъф  с цип и допълнителни 2 см. мемори пяна осигуряват сигурния комфорт и удобство.

Дебелина на матрака – 25 см.
Гаранция на матрака – безсрочна.

 

ПОРЪЧАЙ

 

БЕБЕШКИ И ДЕТСКИ МАТРАЦИ – МАГНИФЛЕКС


♦ Baby Bamboo

Грижи се внимателно

Матрак, който се грижи за здравето и комфорта на бебето. Ядрото му е от Елиоформ пяна (Elioform). Клетъчната структура спомага за правилната ортопедична позиция на детето по време на сън. Осигурява стабилна основа, която се препоръчва за първите години и периода на интензивен растеж.
Детето ви е напълно защитено от алергии и дихателни проблеми. Матракът е с проветрива структура, което не позволява задържане на прах и микроорганизми. Покритието на Baby Bamboo е от 100% естествени материали – 62% памук и 38% бамбук. Текстилът е мек и нежен към кожата, винаги свеж и хигиеничен.
Бамбукът има уникални свойства, които допълват грижата за здравето. Бамбукът поддържа текстила мек и винаги свеж, предпазва от бактерии и микроорганизми. Той поддържа естествената телесна температура, т.е. хладно през лятото и топло през зимата, изключително подходящ за нежната бебешка кожа.

Усещане: отлична ортопедична опора

Дебелина: 10 см
Гаранция: 5 г.


Размери non-standard 60/120 70/130 70/140
         

 

ПОРЪЧАЙ

♦ Baby Pierre Cardin Design

Приспива със стил

Матракът Baby е със сърцевина от Елиоформ пяна (Elioform). Ядрото се отличава със своята „дишаща” структура и отворени микроклетки. Матракът разпределя равномерно тежестта, като поддържа тялото в правилна позиция, независимо от позата. Бебето има идеалните условия за поддръжка на костната и мускулна структура.
Матракът Baby се грижи внимателно за растежа и развитието на детето по време на сън. Предпазва го от алергии и акари. Проветривата структура на матрака не позволява задържането на влага и бактерии, основни причинители на алергии, астма и кожни дерматити.
Калъфът на матрака е от 100% памук с дизайн Pierre Cardin. Матракът е със зимна и лятна страна. Под покритието на лятната страна има допълнителен памучен слой, а под покритието на зимната страна е вложен слой вълна. Стилът се съчетава с грижа за комфорта.

Усещане: ортопедична опора и лятна-зимна страна

Дебелина: 12 см
Гаранция: 5 г.


Размери non-standard 60/120 70/130 70/140
         


ПОРЪЧАЙ

БЕБЕШКИ И ДЕТСКИ МАТРАЦИ - МАГНИФЛЕКС

Матраци Magniflex е световно известна италианска марка матраци. Предлага разнообразна гама от матраци за всеки вкус, допълваща с невероятна доза комфорт и стил. Ориентирани изцяло към грижата за опазване на оклната среда, матраците Magniflex са перфектен избор за вашият дом или хотел. Със своята съвременна технология, матраците съчетават в себе си необходимият баланс на ортопедичност, анатомичност и ергономичност.