• ПОДАВАНЕ НА ТОК
Превозното средство не може да запали? Често всичко, което трябва е един тласък на акумулаторните батерии, за да стартира вашия автомобил. Нашите крайпътни обслужващи техници са обучени да върнат вашият автомобил обратно на пътя бързо и ефективно.

• СМЯНА НА ГУМИ
ДПП (ДЕНОНОЩНА ПЪТНА ПОМОЩ) са експерти в спуканите гуми! Ако сте останали на пътя със спукана гума ДПП безопасно, бързо и надеждно може да смени гумите. С ежедневно и денонощно обслужване, ние ще ви върнем на пътя във всеки един момент.

• АВТОКЛЮЧАР
Експерти в услугите по отключване на вашия автомобил! Ако сте заключили автомобила си, обадете се на експертите в ДПП (ДЕНОНОЩНА ПЪТНА ПОМОЩ), за да се върнете бързо и без щети по автомобила.

• ТРАНСПОРТ
В ДПП (ДЕНОНОЩНА ПЪТНА ПОМОЩ) се стремим да се печелим най-голямо уважение от собствениците на превозни средства в цяла България с нашият ориентиран към клиента подход. Приятелски настроени и компетентни, служителите ни винаги се стремят да осигуряват най-високото качество на обслужване. Всички наши шофьори са добре информирани, обучени ефективно, така че да могат да се справят с множество ситуации с автомобила ви.

• ДОСТАВКА НА ГОРИВО И МОТОРНО МАСЛО

Ако сте останали на пътя без гориво, ДПП (ДЕНОНОЩНА ПЪТНА ПОМОЩ) безопасно, бързо и надеждно може да достави необходимото, за да може да продължите пътя си.

С ежедневно и денонощно обслужване, ние ще ви върнем на пътя във всеки един момент.